Six-Disc Water "Three-Way" Breaking Moeilijkheden om Food Safety Governance New Pattern te bouwen

Six-Disc Water "Three-Way" Breaking Moeilijkheden om Food Safety Governance New Pattern te bouwen

Het vermogen om het team te pakken en te focussen op het versterken van de grassroots-gevecht.

City Food Safety Office om voedselveiligheid te verbeteren Supervisie Team Law Handhaving vaardigheden en specialisatie, organiseren voedselveiligheid Supervisie Team Capaciteit Improvement Trainingen, Salt Safety Supervision Training Cursussen, Voedselveiligheid Sampling Monitoring Trainingscursussen, Campus Food Safety Training Courses Equitical Training Cursussen zoals eten Veiligheid, focus op het versterken van voedselveiligheidsregulatie van de veiligheid op de spirituele essentie van wetten voor voedselveiligheid en voorschriften. Tot nu toe is 3,483 personen in supervisors voor voedselveiligheid, schoolprincipes (tuinen), personeelsveiligheidsbeheer personeel getraind.

Grijp de constructie van het toezichtsysteem en injecteer de nieuwe sociale vitaliteit volledig.

Vorm een ??expertbibliotheek voor voedselveiligheid (30 voedselveiligheidsexperts), blijkt geleidelijk aan en verbetert en verbetert het waarschuwingssysteem voor voedselveiligheidsrisico’s.

Verhuren van 30 NPC-vertegenwoordigers, politieke commissors, journalisten, docenten, personeelsbeheersingspersoneel, inclusief vrijwilligers van voedselveiligheid die hebben deelgenomen aan de bereidheid van voedselproductie- en operatieactiviteiten en overheidstoezicht, als voedselveiligheid en sociale supervisors, deelnemen samen aan sociale voorzieningen Toezicht; het vormen van 469 Voedselveiligheidsvrijwilligers, die sociale supervisie, wetenschappelijke propaganda, vrijwilligersdiensten, enz. Uitvoeren, van juli 2021, werd een 24-uurs handmatige antwoorddienst ge?mplementeerd en werden 496 behandelde voedselklachten ontvangen.

Gids om de publiciteit en het onderwijs bekend te maken om een ??nieuw patroon van voedsel te bouwen. Profiteer van "3 · 15 consumentenrechtenbeschermingsdag" "Food Safety Promotion Week" "" Kwaliteitsmaand "en andere activiteiten zoals" Kwaliteitsmaand ", enz. De Massa’s Food Safety Awareness; Innovation Propaganda-methode, ondertekening van de WeChat Circle van Wechat Circle met China United Network Communications Group Guizhou Co., Ltd. Six-Puppet Watertak, accumuleren van de openbare WECHAT-vriendencirkel van de stad om eetbare wilde bacteri?n vergiftiging gerelateerde kennis, voedselveiligheid en creatie te voorkomen, zijn er meer dan 10.000 nationale gerechten Safety Demonstration Cities, en actueel construeer iedereen die weet, iedereen maakt zich zorgen, ieders deelname, iedereen waarborgt voedselveiligheid. (HUANG YAO) Bron: (Editor: Wu Feng, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.