Shanghai Dongfang Network Co., Ltd.

Shanghai Dongfang Network Co., Ltd.

Hallo, Shanghai Dongfang Network Co., Ltd. is ongetrokken, die is ontworpen om de volledige blinde mensen, lage visie, kleurblindheid, zwakte en glanzende allergie?n, dove mensen, actiestoornissen en ouderen te onderzoeken. Toegankelijke websiteservice, het elimineren van handicaps en oudere obstakels om informatie te verkrijgen. Op dit moment is de website van Shanghai Dongfang Network Co., Ltd. in de online inbedrijfstellingsfase. Gedurende deze periode hebben u mogelijk ongemak voor uw gebruik, alstublieft lezers! De zogenaamde informatiebarrière wordt verwezen naar of u kunt profiteren van informatietechnologie, ongeacht mensen bij mensen, of jonge mensen kunnen profiteren van informatietechnologie, en iedereen kan gelijk, handig, toegankelijk, toegankelijk, informatie gebruiken.

De zogenaamde netwerkvrije handicaps verwijzen naar gehandicapten, en de geluiden van speciale behoeften kunnen alle informatie op het netwerk verkrijgen. Om dit te doen, is er een obstakel voor toegang tot bereikbaarheid van netwerkinhoud en toegang tot de hulpsoftware-technologie gebruikt. 1. Ondersteuning van volledige toetsenbordbewerking, hoeft u niet op de muis te vertrouwen; 2. Kolomspringen, implementeren van de sprong tussen de kolom gegroepeerd; 3. Area-jump, implementeer de sprong van elk blok op de pagina, voornamelijk inclusief: Hoofdvaartgebied, Linkergedeelte Inhoudsgebied, het rechterdeel van het inhoudsgebied, onderste inhoud, enz. Verschillende functies kunnen worden weergegeven in de versie-browser.

Alle functies op deze website zijn het beste in IE. 2. In het browseproces van de website, als de pagina te groot is, wordt de snelkoppelingsstoring of snelle informatie onjuist optreden.

Wacht in dit geval en geduldig op de pagina om volledig te worden geladen en maak normaal browsen.

3. Tijdens het browsen van de website kunt u de huidige webpagina tegenkomen, kunt u de andere browsers opslaan of het bestand rechtstreeks opslaan als ".txt" -formaat. 4. Wanneer de sneltoets faunabitaal of digitale verbinding is, is de huidige pagina te wijten aan de huidige pagina van de website "Shanghai Oriental Network Co., Ltd.".

5. Gebruik tijdens de werking van de website de snelkoppeling van de kolompakketten om te bedienen (doorsturen van ALT + Z of Achteruitschakeling Alt + Shift + Z), nadat u een kolompakket hebt geselecteerd, drukt u op de knop TAB in de koppeling tussen deze sectie. Schakelaar, wanneer De Alt + Z-toets wordt opnieuw ingedrukt, de sprong tussen de kolomgroep is opnieuw, als de snelkoppeling OLT + Z-falen optreedt, kan het te wijten zijn aan het netwerkkader van verschillende structuren.

Op dit punt kan de gebruiker op de SHIFT + TAB-toets drukken om de huidige kolom te verlaten en de bewerking keert terug naar normaal.