[Picture Direct Hit] Hebei Dingxing: Landelijke opstanding "ui"

[Picture Direct Hit] Hebei Dingxing: Landelijke opstanding "ui"

People’s Network Baoding op 15 november, het eerste winterseizoen, de Lange familieboerderij in Hongshuying Village, Dingxing County, een drukke scène, meer dan tien werknemers bezig, doen uien, bundels, verzending. De boer Li Wei glimlachte en zei met de nieuw geoogste groene ui.

"Al meer dan 30 jaar oud heeft hij een speciale emotie van het land in de buitenlandse werker, en de boeren hebben een speciale emotie. Later heeft ze een Lanzhi-familieboerderij opgericht. Elk jaar plant het tien hectare groene uien . Hij wordt ook beplant door de originele "deur". De hipster van de groene uien, de groene uien brachten ook een rijke terugkeer.

In de afgelopen jaren heeft Dingxing County de familieboerderij krachtig ontwikkeld door middel van beleid en ondersteuning, financi?le steun, het rijden van talent.

Door de demonstratie van familieboerderij, leid de omringende massa’s om speciale landbouw te ontwikkelen, het leveren van lokale boeren met migrerende kansen, die nieuwe vitaliteit in het platteland van economische ontwikkeling injecteren, plattelandsverblijf bevorderen. (Zhang Jihang, Xu Haitao, Han Bing) (Editor: Li Zhe, Zhu Dragon Super) Delen Laat meer mensen zien.