"China heeft het vermogen om de wereldwijde ontwikkeling van groen te leiden"

"China heeft het vermogen om de wereldwijde ontwikkeling van groen te leiden"

Mensen Ca?ro, 2 november (Reporter Shen Xiaoxiao) 30 oktober, Chinese president Xi Jinping naar de videomodus wonen de eerste sessie bij van de zestiende top van G20-leiders in Beijing en leverde een belangrijke toespraak, benadrukt twintig de groep als het Premier Forum voor International Economic Twenty Samenwerking, om hun verantwoordelijkheid op te nemen voor de toekomst van de mensheid, het welzijn van de mensen, zich houden aan openheid en tolerantie, samenwerking en win-win, de echte praktijk van multilateralisme, bevordert de constructie van het lot van de menselijke gemeenschap. De koninklijke hof van Saoedi-Arabi?, een senior juridisch adviseur Saad Ibn Abdulaziz al Rashid in een interview met verslaggevers zei dat in het proces van het bevorderen van wereldwijde consensus en wereldwijde ontwikkeling, de constructie van het lot van de menselijke gemeenschap, China promoten, het zal een belangrijke rol.

Rashid gelooft dat de digitale economie de nieuwe trend is in de wereldeconomie, zijn rol en invloed net zoveel als de eerste industri?le revolutie.

Momenteel verschijnt de digitale economie van de nieuwe modellen nieuwe indelingen, die de bedrijfspraktijken van mensen be?nvloedt. De snelle economische ontwikkeling van digitale China, vooral in de particuliere sector, is innovatie van informatietechnologie, helpt om de nieuwe digitale economie te besturen.

In het zicht van Rashid heeft China het vermogen om de wereldwijde ontwikkeling van groen, hernieuwbaar te leiden en een leider in groene technologie te worden.

"Momenteel zijn er al veel landen toegezegd aan koolstofneutrale en ingestelde doelen.

Het is gemakkelijk te zeggen, maar moeilijk te doen.

Realistisch gezien doen veel landen geen specifieke plannen, hoe ze de economie ontwikkelen bij het verminderen van emissies op hetzelfde moment? Veel landen zijn dubbelzinnig. "Rashid gelooft dat China de wereld kan vertellen over het belang van groene koolstofarme ontwikkeling en economische en sociale betekenis door hun eigen acties." China kan zijn belofte houden, de ontwikkeling van groene koolstofarme technologie?n, om een ??aantal technologische doorbraken te bereiken, zoals koolstofemissies, koolstofafname, waterstoftechnologie. "Rashid drukte uit.

Saoedi-Arabi? is een belangrijk land in het Midden-Oosten en de Golfregio, is ook de belangrijkste samenwerkingspartner van China. De huidige ontwikkeling van de bilaterale relaties en de verdieping van samenwerking op verschillende gebieden.

(Editor: AI Wen, Changhong) Delen Laat meer mensen zien.